Echipa CIPRA

Team CIPRA

Costi Bratu

Despre

Costi este un profesionist cu experiență vastă în management și comunicare, printre care putem enumera managementul uneia dintre cela mai prestigioase asociații din România, timp de 13 ani. Parcursul profesional în industrii variate a venit cu o cunoaștere profundă a consumatorilor și obiceiurilor de consum, de aici și dorința de a dezvolta un proiect care să devină un instrument de cunoaștere și informare al consumatorilor, nealterat de interese comerciale. Îl motivează proiecția unui viitor mai bun și știe că pentru asta trebuie investit în bunăstarea fizică, psihică și socială a indivizilor.

Team CIPRA

Alina Bratu

Despre

Alina Bratu este un expert cu o viziune amplă de business, de management și de comunicare pe care a dobândit-o în cei peste 18 ani de experiență în domenii variate, contribuind semnificativ la crearea și dezvoltarea unor branduri puternice, locale și internaționale. Cu un EMBA absolvit la Universitatea din Viena și cu o reală pasiune pentru management de business și cauze de mediu, Alina se definește prin determinare și tact în gestionarea situațiilor. Este perfecționistă, dedicată, un bun strateg și om de business. O motivează viziunea unei societăți anti-consumeriste, definite prin sustenabilitate.

Team CIPRA

Cristina Vulpe

Despre

Cristina și-a început activitatea profesională în marketing & comunicare în urmă cu mai bine de 10 ani, timp în care a dezvoltat și implementat strategii creative pentru companii mari din diferite industrii. În ultimii 5 ani a fost implicată și în dezvoltarea campaniilor de comunicare pentru ONG-uri din zona de reciclare & promovare a unui stil de viață sustenabil. O parte dintre aceste proiecte au fost selectate & premiate internațional. Cristina are studii de Psihologie și un master în Sociologie. O motivează proiectele care pot avea un impact social pozitiv și consideră ca publicitatea poate diminua consumul masiv prin promovarea unor valori de viață sănătoase.

Team CIPRA

Andreea Cohuț

Despre

Andreea are o experiență de peste 13 ani în presă, din care jumătate din ipostaza de redactor-șef al unei publicații de sănătate. În tot acest timp, domenii precum stilul de viață echilibrat, alimentația corectă și obiceiurile benefice au reprezentat centrul activității ei profesionale. Oportunitatea de a participa la diverse evenimente, conferințe și congrese medicale în prezența unor medici de renume și a celor mai buni specialiști în nutriție, sport și sănătate i-au îmbogățit cunoștințele din această sferă și au motivat-o să împărtășească sfaturi folositoare, care să îi ajute și pe alții să facă alegeri informate și schimbări benefice în viețile lor. Cu studii de filologie și comunicare în cadrul Universității București, Andreea se documentează permanent cu privire la aspectele care țin de calitatea vieții, este pasionată de sport, iubește natura și își dorește să contribuie într-o măsură cât mai mare la promovarea unor obiceiuri de consum sustenabile.

Team CIPRA

Elena Stoichiță

Despre

Elena a activat timp de 17 ani în domeniul mass-media, coordonând activitatea editorială a unor publicații de lifestyle și sănătate. A lăsat în urmă presa pentru a se dedica unor domenii care o pasionează la fel de mult: marketingul, publicitatea și PR-ul și e fascinată de tot ceea ce înseamnă stil de viață modern, tehnologie, evoluție și cunoaștere. O motivează dorința de a trăi într-un mediu armonios și sănătos, pentru că iubește natura așa cum a cunoscut-o în copilărie, cu mult mai puțină poluare și cu oameni mai puțin grăbiți, mai puțin stresați. Elena visează la o lume care să nu mai cunoască termenul de burnout și în care oamenii au mai mult timp pentru pasiuni și plăceri.