CIPRA susține campania „SUPRADOZĂ DE VISURI SPULBERATE“ și îndeamnă tinerii la o viață sănătoasă

10 mai 2023
Imagine articol CIPRA

Pe data de 8 Mai 2023, în Aula Universităţii Româno-Americane, s-a lansat campania de prevenire a consumului de substanțe interzise, cu numele „SUPRADOZĂ DE VISURI SPULBERATE”. Evenimentul a fost organizat de Universitatea Româno-Americană, cu sprijinul Agenției Naționale Antidrog și în parteneriat cu Asociația Centrul de Informare, Prevenire Risc și Analiză (CIPRA).

În cadrul evenimentului, Constantin Bratu, președinte CIPRA a vorbit despre calitatea vieții și despre cei mai importanți factori care o pot influența, în prezența a peste 500 de tineri, studenți și liceeni. 

Moderatorul evenimentului a fost Conf. univ. dr. Mihaela Prună, decanul Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane, care a invitat pe scenă mai mulți oficiali, specialiști, psihologi și reprezentanți ai tinerilor. Invitații au dorit să tragă un semnal de alarmă vizavi de consumul de substanțe interzise. 

S-a discutat deschis despre anturaj și prevenirea consumului de droguri, tocmai pentru că adolescența vine cu nenumărate provocări, iar o alegere greșită va face diferența dintre o viață frumoasă și independentă și una în derivă, prinsă în temnița dependenței.

În cadrul evenimentului, CIPRA a susținut și un atelier pentru elevi și studenți, cu tema „Limita dintre răsfăț și moderație și contribuția micilor schimbări la starea de bine”. Într-o atmosferă interactivă și deosebit de plăcută, tinerii au primit informații relevante din cel mai recent studiu efectuat de către asociația noastră, menite să îi ajute să își îmbunătățească calitatea vieții. Totodată, au aflat și cum își pot organiza eficient agenda și viața, astfel încât la finalul zilei să fie mulțumiți de ceea ce au realizat și să se bucure de timp liber.

Acțiunea face parte din seria de inițiative planificate de CIPRA pentru acest an, prin care publicul tânăr să conștientizeze importanța deciziilor lor pentru starea de bine și construirea unui stil de viață echilibrat. 

Distribuie acest articol